Supruga je posle tragedije u Ribnikaru dala otkaz Čuveni pevač otkrio svoju borbu - Dobro bi došla još jedna plata...

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 13:21

"Supruga je posle tragedije u Ribnikaru dala otkaz" Čuveni pevač otkrio svoju borbu - "Dobro bi došla još jedna plata..."

Iskreno progovorio o odluci koja je promenila sve.

Na sebe i bližnje možete računati i uticati i menjanjem svog mikrokosmosa nabolje bar delimično možete promeniti i spoljni svet. Mali korak u svoja četiri zida napravio je i pevač Boris Režak, zajedno sa suprugom, kada je ona dala otkaz u jednoj firmi nakon tragedije u “Ribnikaru”.

- Moram da se vratim na loše stvari koje su nam se desile, vezane za našu decu, to me jako tišti. U mom privatnom životu je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve onako kako bi trebalo da bude, supruga, troje klinaca, rastu, razvijaju se, pričamo, razmišljamo o njima... Želim da im pomognem da budu dobri ljudi, da budu sposobni, a to vreme će vrlo brzo doći. Da mogu srećni da prolaze kroz život - rekao je Režak na početku za “Blic”, koji je otkrio kako su se supruga i on postavili prema svojim mališanima nakon 3. maja.

- Neke stvari oni bolje razumeju od nas. Supruga i ja smo jednu noć seli i doneli zajedničku odluku da ona da otkaz, posle 20 godina rada u jednoj firmi, da bi bila prisutna u kući, kao neko ko mora zajedno sa mnom, da radi na odrastanju klinaca. Na osnovu toga smo napravili smernice - iskren je Režak i dodaje:

- Još jedna plata bi dobro došla, ali mislim da od tog cilja koji želimo da postignemo, nema ništa preče. Tada su počeli da govore da razgovaramo sa decom, mi smo to uvek radili, ali nismo mogli da verujemo da neke stvari tako mogu da se urade. Njima je teško da prolaze kroz sve to. Svako malo ima nekih dojava, to nisu normalne stvari.

Pevač ih je nakon osnovne škole usmerio ka muzičkoj.

- Svo troje idu u muzičku školu, sviraju instrumente, stalno im puštam koncerte u kući, muzika je lekovita, od toga nema ništa lepše. Ne verujem da bi se upisali u muzičku školu, da im ja nisam rekao. Nije loše da imaju dosta obaveza, da bi imali manje kontakta sa društvenim glupostima, telefonima, koje ne možeš sto odsto da iskontrolišeš - rekao je Režak, te otkrio u kojem smeru ide njihovo bavljenje muzikom.

A post shared by Boris Režak (@borisrezak)

- Kako su u školici neko vreme, vidim da vole... Kada sam kod kuće nedeljom, organizujem im koncert, sipam čašu vina, platim nešto mizerno, i oni pevaju i sviraju, to mi je jako lepo. Cure sviraju klavir, a najmlađi sin gitaru. Pokušavam na svoj način da im proširim vidike. Želim da ih uvučem u svet umetnosti, muzike, plesa i filma - istakao je pevač, kojeg smo pitali da li se supruga složila sa tim da deca krenu njegovim putem.

- Supruga je ispratila moje želje. U osnovnu školu moraju svi, u muzičku ne, tu mora da postoji rad i disciplina. Od njih ne očekujem da budu muzičari. Samo želim da im otvorim put i da osete koliko je to lepo. Da li će oni biti slikari, inženjeri, kuvari ili nešto četvrto, to nije bitno. Nisam ambiciozan, taman posla, ali za njihovu edukaciju, muzička školica je dobra stvar - objasnio je Režak, kojem je supruga bila najveća podrška kroz karijeru.

- Da nemam takvu suprugu kakvu imam, ne znam šta bih. Presrećan sam, prati moje korake i podržava me. Nisam neko ko je karijerista, moj otac je profesor muzike u penziji, nemam idola, ako imam idola, to mi je otac. Takvog me je supruga i upoznala. Imam potpunu podršku. Da ne pričam da ne znam uplatnicu da popunim za poštu - zaključio je kroz smeh.

Srbija Danas/Blic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.