Supruga hrvatskog premijera kao Marija Antoaneta: Ako vam je crni hleb skup, secite ga na tanje kriške!

Izvor: Svet, 28.Okt.2014, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supruga hrvatskog premijera kao Marija Antoaneta: Ako vam je crni hleb skup, secite ga na tanje kriške!

Sanja Musić Milanović, supruga hrvatskog premijera Zorana Milanovića i direktorka Odeljenja za promociju zdravlja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo šokirala je naciju izjavom u emisiji Hrvatskog radija na temu zdrave ishrane.
Naime, u emisiji “Izaberi zdravlje” Musić Milanović je preporučila građanima pojedine namirnice koje bi trebalo da budu sastavni deo njihove ishrane, pa tako i crni hleb koji je, kako kaže, nešto skuplji od belog. No, Musić Milanović očigledno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ima rešenje za taj finansijski problem.
“Kada se kaže da je crni hleb kojeg mi preporučujemo skuplji od belog, inicijalno jeste skuplji, ali crni hleb možete naprosto iseći na tanje kriške. To je jeftinije i zdravije, a kada je dehidriran, sutradan, još je kvalitetniji za jelo. Trebalo bi razbiti mit o tome da je pravilna ishrana skuplja, ona je jeftinija jer se jede manje hrane”, rekla je Musić Milanović.
Premijerova supruga tvrdi da je “pravilna ishrana siromašna ishrana”.
Ona je naglasila da nije tačno da je skupo pravilno se hraniti.
“Pod pravilnom ishranom ne podrazumevam odlazak u najskuplje prodavnice i kupovinu najskupljih proizvoda, nego kupovinu onoga što je dostupno i najjeftinije. Sardela je jedna od najjeftinijih namirnica”, izjavila je Musić Milanović.
Izvor: Blic, index.hr
Foto: HRT screenshot

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Supruga-premijera-Ako-vam-je-hleb-skup-secite-ga-tanje

Izvor: medio.rs, 28.Okt.2014

Ona je stručnjak za promovisanje zdravog života i istovremeno supruga hrvatskog premijera Zorana Milanovića. Pitamo se, šta komšije misle o ovoj njenoj izjavi i kako bismo mi reagovali da žena nekog našeg visokog državnog funkcionera kaže ovako nešto...Crni hleb koji preporučujemo skuplji...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.