Supruga Bojana Leksingtona STIGLA u Arenu - Zajedno sa decom došla na SPEKTAKL: Evo u KAKVOM je izdanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 22:05

Supruga Bojana Leksingtona STIGLA u Arenu - Zajedno sa decom došla na SPEKTAKL: Evo u KAKVOM je izdanju

Ona je bila nasmejana i uzbuđena zbog večerašnjeg koncerta.

Najpopularnija regionalna grupa “Lexington” u rekordnom roku rasprodala je karte za koncert, koji je zakazan za Dan žena, 8. marta.

Vezanim koncertima momci pokazuju još jednom da su na samom vrhu muzičke scene, te da je publika željna njihovih pesama, kojima su uspešno gradili karijeru, a spotovima dočaravali emociju koju su prenosili na publiku.

-Izuzetno smo ponosni na to što je koncert >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Areni tako brzo rasprodat, jer to najbolje pokazuje da sve što radimo i stvaramo i te kako ima smisla. Drago nam je da se otvorila mogućnost da baš 9. marta bude drugi vezani koncert zaredom i da svi ljudi koji nisu stigli da kupe kartu za 8. mart od danas mogu da kupe za drugi koncert. U godini u kojoj proslavljamo 20 godina karijere očekuje nas velika regionalna turneja i veoma smo uzbuđeni što je započinjemo sa minimum dva koncerta baš u Beogradu - rekao je Bojan Vasković nedavno.Ispred Arene našla se Bojanova porodica, odnosno supruga, sa decom. Ona nije skidala osmeh sa lica, te je svima pokazala da je spremna da podrži supruga i uživa u brojnim hitovima, koje Srbija obožava.

Podsetimo, grupa “Lexington” je osnovana 2004. godine, a od tada do danas održali su preko 2.000 nastupa i koncerta. Iza njih su mnogobrojni festivali. Dobitnici su najprestižnijih regionalnih nagrada u svetu muzike.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.