Suprug Mine Lazarević na slobodi?

Izvor: Scandal.rs, 15.Avg.2015, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suprug Mine Lazarević na slobodi?

Goran Stanić, koji je osumnjičen da je pretukao suprugu, glumicu Minu Lazarević, mogao bi sredinom sledeće nedelje da se nađe na slobodi.

Naše novine saznaju da je njegov advokat podneo predlog da se njegovom klijentu ukine pritvor, i naveo da “više nema potrebe za ovom merom”.

Zahtevu odbrane, podnetom u Prvom osnovnom sudu, protivi se Prvo osnovno tužilaštvo jer smatra da Stanić mora da ostane iza rešetaka dok se ne izvedu svi dokazi vezani za >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << krivična dela za koja je osumnjičen.

Sud, objašnjava taj list, obično o ovakvim slučajevima odlučuje tek kada se navrši mesec dana od pritvaranja osumnjičenog.

Stanić se tereti da je u noći između 31. jula i 1. avgusta fizički nasrnuo na suprugu dok je bio pod dejstvom alkohola. Takođe je pucao sa terase iz oružja za koje nije imao dozvolu.

Glumica je saslušana, ali je izjavila da se ne pridružuje krivičnom gonjenju Stanića. Međutim, goniće ga sud po službenoj dužnosti.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.