Super trik! Najlakši način da savršeno nanesete ajlajner iz prvog pokušaja!

Izvor: Svet plus, 28.Dec.2019, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Super trik! Najlakši način da savršeno nanesete ajlajner iz prvog pokušaja!

Stavljanje ajlajnera je jedna od najtežih "akcija" kad je reč o šminkanju. Ovaj super trik verovatno niste znali! Najlakši način da savršeno nanesete ajlajner iz prvog pokušaja!

Stavljanje ajlajnera je jedna od najtežih "akcija" kad je reč o šminkanju. Uprkos vašem trudu, ponekad i ekstremnom pristupu (sećate se saveta koji uključuju papirni selotejp?), linije retko budu savršeno izvučene iz prve.

Pa, profesionalni šminkeri znaju pomalo bizaran trik, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ali izgleda da radi bolje nego što zvuči.

Dakle, potrebni su vam samo ajlajner i malo ogledalo kojem možete da menjate nagib, dolazi u obzir i ono koje nosite u tašni.

Ogledalo stavite na niži stočić, tako da gledate "odozgo". Tako ćete moći preciznije da odredite kuda vučete četkicu, a zatim jako skupite prste na nogama i nanesite ajlajner.

Ako se pitate kakve veze imaju stopala… Pa, eksperimentalno je utvrđeno da kad savijemo i stegnemo prste na stopalima, umirimo ostatak tela, naročito šake.

Zahvaljujući tome što ste postavili ogledalo na niži stočić imate bolji pregled situacije, a ovaj trik sa prstima vam daje i "mirnu ruku", i eto savršene linije koja uokviruje oko i daje vašem pogledu notu zavodljivosti!

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.