Sud odlučio: Glumica Ariel Vinter lošu majku ne želi pored sebe

Izvor: Svet, 17.Maj.2015, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sud odlučio: Glumica Ariel Vinter lošu majku ne želi pored sebe

Ariel Vinter, sedamnaestogodišnja glumica popularne humoristične serije “Moderna porodica” izborila se na sudu da joj majka više ne bude staratelj, jer je vređala i branila joj da jede govoreći joj da je predebela.
Popularna genijalka Aleks iz serije, godinama je trpela psihičko i fizičko zlostavljanje majke Kristal Vorkman:
Stvarno sam srećna što imam divne ljude u svom životu koji su mi bili potpora i ohrabrenje da uopšte dobijem ovu divnu priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << “, rekla je zvezda nagrađivane serije “Moderna porodica” pošto je na sudu uspela službeno da se osamostali od majke.
Slučaj je pokrenut još 2012. kad je sud procenio da su Arieline optužbe dovoljno ozbiljne i da je privremeno stavi pod starateljstvo sestre Šanel (37).
Hvala svim mojim prijateljima i fanovima koji su me podržavali kroz sve životne izazove“, rekla je Ariel, koja je želela da se oslobodi majke jer je ona stalno vređala i zabranjivala da jede sve osim belanceta i sirovog povrća, smatrajući da je predebela. Ekipa sa seta tada joj je nosila hranu.
Njena majka i dalje tvrdi da nikad nije vređala ćerku i da je prema njoj uvek bila pažljiva i nežna.
Jako je volim i nikad ne bih mogla da je zlostavljam. Uvek sam pokušavala da je zaštitim i učinim ono što je najbolje za nju“, rekla je majka.
Prijatelji glumice tvrde kako Ariel više ne želi da čuje za svoju majku jer joj nikad nije pružila ljubav i razmevanje.
Konačno je slobodna i s osmehom na licu“, rekli su.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Sud odlučio: Glumica Ariel Vinter lošu majku ne želi pored sebe

Izvor: Scandal.rs, 17.Maj.2015

Ariel Vinter, sedamnaestogodišnja glumica popularne humoristične serije “Moderna porodica” izborila se na sudu da joj majka više ne bude staratelj, jer je vređala i branila joj da jede govoreći joj da je predebela...Popularna genijalka Aleks iz serije, godinama je trpela psihičko i fizičko...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.