Sud odlučio: Demi Moore nije kriva za smrt 21-godišnjaka

Izvor: Tracara.com, 04.Jan.2018, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sud odlučio: Demi Moore nije kriva za smrt 21-godišnjaka

Demi Moore nagodila se sa porodicom mladića koji se 2015. utopio u bazenu u njenoj vili. Tada su roditelji 21-godišnjeg Edenilsona Stevena Vallea tužili slavnu glumicu tvrdeći da je ona odgovorna za njegovu smrt.  Međutim, Demi je uspela da se nagodi sa porodicom i tužba je odbačena. Ipak, nije poznato da li je Moore morala da plati neku odštetu. Tragedija se dogodila u julu 2015. na zabavi koju je organizovao jedan od zaposlenih kod glumice, koja u tom trenutku nije bila u svom domu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Edenilsonvi roditelji, Jorge i Maria, tužili su vlasnika vile koju je Moore iznajmljivala, čoveka koji je organizovao zabavu, ali i samu glumicu. Smatrali su da ona snosi odgovornost jer bazen nije imao oznake dubine. Tvrdili su i da dekorativno kamenje koje se nalazi po ivici bazena smeta plivačima, kao i da su faktori koji su odigrali ulogu u smrti njihovog sina bili alkohol i previsoka temperatura vode u bazenu. “Bila sam u totalnom šoku kad sam čula što se dogodilo. Gubitak deteta je nezamisliva tragedija i moje srce je sve vreme uz porodicu Valle”, rekla je Demi u to doba. (Visited 350 time, 29 visit today)

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Uspela da se nagodi: Demi Mur nije kriva za smrt mladića u njenom bazenu

Izvor: Story, 04.Jan.2018

Glumicu Demi Mur (55) prošle godine su tužili roditelji mladića Edenilsona Stivena Valea, koji se u julu 2015. godine udavio u bazenu njene vile u Los Anđelesu. Nesreća se dogodila na raskalašnoj privatnoj zabavi, a glumica je bila van grada u to vreme. Valeovi roditelji, Džordž i Marija, zahtevali...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.