Subota ključna u istrazi Jelene Krsmanović?

Izvor: Svet plus, 30.Avg.2016, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subota ključna u istrazi Jelene Krsmanović?

Iako je prošlo punih pet meseci od svirepog ubistva Jelene Krsmanović, i dalje ne postoji nijedan dokaz koji bi mogao da otkrije počinioca ovog monstruoznog zločina.

Kriminolog Spasić kaže da je odugovlačenje istrage, cilj kriminaslistike da dovede do toga da se ubica Jelene Krsmanović, sam sebe oda, odnosno da "pukne": "Policija se prvi put posle 20 godina susreće sa ubistvom u kojem nema DNK tragova i trenutno ne raspolaže podatkom ko je ubica pevačice. Jedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je sigurno - ovo nije mafijaško ubistvo, a takvi zločini u Srbiji su se uvek rasvetljavali. Samo treba policiju pustiti da radi, proveri bazne stanice, sve što je prikupljeno. Građani treba da se prisete šta su sve videli i čuli tog dana. Ta subota je ključna za istragu. I, naravno, tu su razgovori sa komšilukom, kumovima, poznanicima. Nesumnjivo je da je ubijena poznavala zločinca", zaključuje Spasić u razgovoru za portal SrbijaDanas.com.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.