Stvarno se nešto promeni u čoveku...: Komšije Milice Todorović progovorile o njenom NOVOM IZABRANIKU - OVO nijedan muškarac nije uradio!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 18:44

"Stvarno se nešto promeni u čoveku...": Komšije Milice Todorović progovorile o njenom NOVOM IZABRANIKU - OVO nijedan muškarac nije uradio!

Komšiluk popularne pevačice prvi put izneo u javnost nepoznate detalje o novom dečku Milice Todorović i njihovoj vezi.

Početkom februara društvene mreže zapalila je vest o novom dečku popularne pevačice Milice Todorović, izvesnom Lazaru Graniću iz Novog Sada, a kako se novopečeni zaljubljeni par ne odvaja od početka veze, najviše vremena provode upravo u Miličinom stanu u Beogradu.

Iz tog razloga, komšije poznate pevačice prvi put su progovorile >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << o njenom novom izabraniku i o tome kako se par ponaša kada su zajedno:

- Ponašaju se kao dva tinejdžera, doduše oni su još uvek mladi, ali takvu energiju sada imaju. Ne razdvajaju se, po ceo dan su zajedno i kada izađu napolje, drže se za ruke. Milica sada više nema razloga da se krije jer ste je vi novinari fotografisali - rekla je jedna baka koja živi u istoj zgradi i dodala:

- To dete je stalno bilo nasmejano, takva je po prirodi, ali stvarno se nešto promeni u čoveku kada je srećan u ljubavi. Verujem da je sada istinski ispunjena. Iskrena da budem, dugo nijednog muškarca nismo ni videli da dolazi kod nje, ona pažljivo bira koga pušta u svoj dom i život. Deluje da joj je zbog vrcave ličnosti i toga što je stalno sa ljudima, lako i da se zaljubi i nekom se otvori, ali je suprotan slučaj. On je često kod nje u stanu, možda čak i živi tu - kaže njena komšinica.

Iako su stariji ljudi iz komšiluka oni koji uvek prvi primete promene u zgradi ili na ulici, postoje i mlađi kojima nikako nije mogao da promakne novi izabranik Todorovićeve, a koji su, komentarišući njihovu vezu, iskoristili priliku da ga uporede i sa bivšim dečkom pevačice, glumcem Petrom Strugarom.

A post shared by Milica Todorovic (@milicatodorovicofficial)

- Ovaj mi se više dopada od Strugara, taj glumac baš nije išao uz nju. Čini mi se da je novi momak sličan njoj po toj pozitivnoj energiji koja nju čini posebnom. Videla sam ih zajedno nekoliko puta kada su ulazili u zgradu ili u kola, uvek joj pridrži vrata... - prokomentarisala je jedna devojka, dok još jedna komšinica ističe kako ima stvarno dobar predosećaj o novom pevačicinom momku:

- Znam da nije na nama sa strane da to govorimo, ali Milica je toliko divno dete i volela bih da nađe tu pravu ljubav i osnuje porodicu. Pevati može i sa 60 i kusur godina, a za neke druge stvari je već kasno kad prođu godine - zaključila je  starija gospođa.

Pored svojih utisaka o pevačicinom novom dečku, komšije su otkrile i jedan zanimljiv detalj o zaljubljenom paru. Naime, komšiluk tvrdi da je mlada pevačica čak već sada upoznala i roditelje svog novog izabranika, kao i da je on upoznao njenu majku dok je boravila u Beogradu kod ćerke.

- Mama joj je skoro bila tu, pa je upoznala Lazara. Pili su kafu tu ispred zgrade. Ona je upoznala njegove, to sam čula tada. Njen kum Steva ga zna, dolazi i on često sa ženom i detetom, druže se, ima tu još nekoliko prijatelja sa kojima zajedno provode vreme - za kraj otkriva jedna od komšinica.

Srbija Danas/Blic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.