Stvari koje o Kejt Midlton niste znali, a prste je umešala i Kim Kardašijan

Izvor: Svet, 13.Mar.2015, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stvari koje o Kejt Midlton niste znali, a prste je umešala i Kim Kardašijan

Kejt Midlton, miljenica javnosti i žena koja je uspela da promeni način na koji većina ljudi gleda kraljevsku porodicu, nema samo lepo lice.
Kejt je ustvari vrlo zanimljiva i puna iznenađenja.
Evo nekoliko stvari o njoj koje verovatno niste znali.
Jeste li se ikada zapitali kako vojvotkinja najviše voli da provodi svoje slobodno vreme kada je kod kuće? Ona obožava da gleda seriju ‘Downton Abbey’.
Njen otac bio je pilot, a majka stjuardesa. Oboje su ostavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << posao kako bi pokrenuli vlastiti porodični biznis.
Kejt je za vreme školovanja držala rekorde u skokovima u vis i dalj.
Ona je prva kraljevska nevesta s diplomom. Diplomirala je istoriju umetnosti.
U njenu čast jedan pub je promenio ime u “Duchess of Cambridge”.
Pre udaje za princa, Kejt je radila kao prodavac za jednu kompaniju.

Za vreme turneje po Kanadi i Kaliforniji 2011. godine, Kejt je promenila 25 odevnih kombinacija.
Iako su mnogi tvrdili kako je alergična na konje, to ustvari nije istina.
Ona je prva vojvotkinja koja je potpisala predbračni ugovor.
Njen verenički prsten pripadao je princu Hariju, koji ga je čuvao nakon smrti princeze Dajane. Kada je saznao da njegov brat planira da zaprosi Kejt, dao mu je prsten.
Kejt planira da pokrene kolekciju odeće za decu i da otvori pekaru sa svojim bratom. Sav prihod odlaziće za pomoć mladim ljudima kojima je pomoć potrebna.
Ako ste mislili da u ovom članku nema Kim Kardašijan, prevarili ste se. Kim je vojvotkinji čestitala trideseti rođendan cipelicom koju je sama dizajnirala.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.