Štroko, nemoj da ti... Miljanino NEZAPAMĆENO DIVLJANJE u Šimanovcima zabeleženo kamerama Nadrljaćeš!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 16:27

"Štroko, nemoj da ti..." Miljanino NEZAPAMĆENO DIVLJANJE u Šimanovcima zabeleženo kamerama "Nadrljaćeš!"

Dugo je i trajao mir.

Kao i svake nedelje od početka rijalitija, Veliki šef je poslao ukućanima pismo i saopštio im da je vreme da Odabrani učesnici nominuju.

Tokom glasanja došlo je do neočekivanog haosa između Milice Veličković, Miljane Kulić i Darijana Radomirovića, koji je brzo kulminirao, kako i skoro svaka svađa u Šimanovcima.

- Nominovaću baka Milenu, jer je neartikulisana baba koja vređa sve devojke, ne volim osobe bez stava i karaktera, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meni je to smešno, ne sme da se suprostavi jakim igračima, kači se za slabije, prva kreće sa uvredama. Ja sam samo ustala da odbranim Samira, žena koja se meša Bebici i Teodori u vezu, ona je namerno njega poljubila, nju nigde ne bi bilo da ne komentariše i ne meša se u te odnose. Meni je smetalo prelaženje granice a ne običan odnos, tako da nominujem Milenu - rekla je Milica Veličković.

- Nominovaću Božu Džonsa, radi sve na silu, imao sam konflikt sa njim i mislim da je totalni debil, iz razloga što je loše reči rekao Lepom Mići nominujem njega -rekao je Terza, nastavljajući nominacije.

- Ima ih dosta koje bih izbacio odavde ali nominovaću Jelenu Ilić, ne vidim ništa dobro kod nje, totalno je dosadna, priča 3 sata i sve izvrće, ništa ne kaže, Ivan neka guli do kraja ali i on je nasrtao na mnoge, treba narod da vidi do kraja kakav je ološ i zlo. Za Jelenu glasam, ali treba da ostane još malo da pokaže pravo lice, ne vidim svrhu njenu ovde osim što šeta Beku i što čisti po kući - rekao je Anđelo.

- Ove nedelje velika promena je nastala i posvađao sam se sa većinom kuće, ovoj Milici ću nastaviti da pričam sve najgore jer je najveće zlo, ti si meni prva je*ala dete, pusti me na miru, nisam pričao o tebi -rekao je Darijan.

- Je li ti je jasno, majmune, da nikome prva nisam uvredila dete, nećeš pričati sad -rekla je Milica.

- Ma, šta oćeš štroko, nemoj ja tebi da počnem da se use*avam u život, Mico četvorico, bolje se smiri, inače ćeš da nadrljaš - vikala je Miljana neartikulisano.

- Miljana laže da sam joj rekla za oca nešto, ona je mene prva počela da maltretira i samo je nastavila da mi priča o mom ocu, šaputala si mi da mi je tata p*der, je*aću ti sve samo mi spominji oca - rekla je Milica.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.