Izvor: Scandal.rs, 27.Jan.2020, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrokavi učesnici: Gledaoci zgroženi prljavštinom u Zadruzi! (FOTO)

Smeće i haos koji prave zadrugari u proteklom periodu više privlači pažnju gledalaca od samih učesnika rijalitija “Zadruga”. To koliko su takmičari u ovom šouu aljkavi i koliko ne vode računa o prostoru u kojem žive, može se primetiti u svakom kadru koji zabeleži kamera ovog rijalitija. Jedan od takvih kadrova je zabeležen u kuhinji. The post Štrokavi učesnici: Gledaoci zgroženi prljavštinom u Zadruzi! (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ivan Marinković se SRUŠIO NA POD!

Izvor: Scandal.rs, 28.Jan.2020, 00:12

Sinoć su se učesnici rijalitija okupili u dnevnoj sobi ne bi li im bili saopšteni rezultati glasanja. Kada je saopšteno da je najveću podršku publike dobio Pavao Vladilo, Ivan Marinković je naprosto pobesneo. Marinković nije mogao da poveruje da više on nije miljenih gledalaca kraj malih ekrana,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.