Izvor: Svet, 08.Apr.2011, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strogmenova kolumna petkom

Sećam se kad sam bio klinac, ono baš odavno, kad je situacija sa crno belim i televizorima u boji bila lapo-lapo kod nas, u SFRJ-ot, nije bila baš najlakša stvar da se dobaciš do neke pornjave. Mislim bilo je onih časopisa na trafikama ali nekako se nisam usuđivao da ih kupujem. Daleko od toga da me nije interesovalo. Povremeno bi do mene dolazili egzamplari erotskih magazina "Start" i "Reporter" koji su nailazili na ogromno interesovanje mojih testosteronskih depoa ali bi vremenom, od "čitanja" postali sopstvena bleda kopija.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Milan Strongman Jovanović: Kad procuri porno

Izvor: CrveniTepih.com, 08.Apr.2011

Sećam se kad sam bio klinac, ono baš odavno, kad je situacija sa crno belim i televizorima u boji bila lapo-lapo kod nas, u SFRJ-ot, nije bila baš najlakša stvar da se dobaciš do neke pornjave. Mislim bilo je onih časopisa na trafikama ali nekako se nisam usuđivao da ih kupujem. Daleko od toga...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.