Strastveni poljubac princa Harija i Megan Markl u javnosti (FOTO)

Izvor: Svet plus, 13.Apr.2024, 11:38

Strastveni poljubac princa Harija i Megan Markl u javnosti (FOTO)

Strastveni poljubac princa Harija i Megan Markl dogodio se na polo događaju u Sentebaleu, tokom snimanja nove Netfliksove serije. 
Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, ponovo su se našli u centru medijskih događaja, zbog polljupca koji se dogodio pred okupljenim gostima. O
Uoči Harijeve polo utakmice prikupljanja sredstava na Floridi, vojvoda i vojvotkinja su prošetali ruku pod ruku, smejući se i uživajući u opuštenoj atmosferi. Oboje su blistali u svetloj odeći dok su podržavali ovu dobrotvornu organizaciju koju je princ Hari suosnovao 2006. godine kako bi pomogao mladima i deci u južnoj Africi.
Foto: Instagram printscreen/meghan.markle. official
...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.