Izvor: Scandal.rs, 08.Apr.2020, 17:44

Strahovite scene u Zadruzi! Tara Simov LOMILA sve pred sobom!

– Ako si bolesna idi tamo i rešavaj to sa njim. Bolesnice, šta je ona uradila sa Matejom večeras – rekao je Janjuš Tari.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Drama: Đani umalo UMRO u zatvoru! Otkrivamo: Što je CECA zaključana u vili! Atijas otkriva Markove TAJNE! ŠOK: Brena oterala Bobu!

PROČITAJTE JOŠ: Novak Đoković u strahu za Dijanino zdravlje! Sve je posledica borbe za njegovu budućnost

PROČITAJTE JOŠ: Darko Lazić ne odustaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << od vožnje – Seo za volan moćne mašine bez vozačke dozvole! Ne smiruje ga ni kazna od 150.000!

– Mi imamo dogovor, ona to nije ispoštovala. Sutra ću ja da ustanem i da komentarišem kako se tvoja žena oseća – urlala je Simova.

– Mrš, j*bem ti i mamu i tatu, j*bao vam pas mamu u p*čku – vikao je Janjuš.

Košarkaš je zatim prišao Tari i pljunuo je, nakon čega je ona njega počela da udara, te ju je on odgurnuo.

– J*bem ti ženu i dete! Udario si mi šamar! Kako ti se oseća dete dok j*beš klinku od 20 godina? Meni čovek od dva metra neće udarati šamar – urlala je Tara.

Oni su zatim psovali jedno drugom sve redom i pokušavali da nastave fizički okršaj, a onda je uletelo obezbeđenje.

Obezbeđenje bilo primorano da je odvede u zatvor u okviru „Zadruge“. Ona je sve vreme odbijala da ih posluša, lomeći sve pred sobom.

Na kraju je ipak pristala da uđe u improvizovanu ćeliju, ali je i tamo nastavila da lomi sve što joj dođe pod ruku.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.