Story proslavio 7. rođendan

Izvor: Tracara.com, 11.Okt.2012, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Story proslavio 7. rođendan

Naša domaćica - urednica Story-ja Beba DragićSedmi rođendan magazina Story proslavljen je sinoć u nedavno renoviranom hotelu Metropol. Iako je ovo bila Celebrities only zabava, na kojoj se okupio ogroman broj voljenih zvezda i zvezdica, tamo smo se našli i mi! :)Početak glamurozne večeri obeležila je tužna vest da je navodno preminuo Kemal Monteno, što je prisutne, među kojima su bili i saradnici i prijatelji poznatog pevača šokiralo.  Na sreću, ta informacija je vrlo brzo demantovana, a zabava je mogla da počne.Crveni tepih, ekstravagantne toalete, ljubazni domaćini, odličan bend učinili su da celokupan utisak bude fenomenalan.Interesantno je to da su se na istom događaju, posle mnogo godina naše dve velike estradne suparnice, Svetlana Ražnatović i Jelena Karleuša, koje su se potrudile da čitavo veče provedu na što većoj udaljenosti jedna od druge, iako su se na crvenom tepihu praktično sudarile, stigavši među poslednjima. Primetno je bilo odsustvo Nataše Bekvalac, čiji se dečko Vlada Vuksanović ipak pojavio, a celo veče je proveo sa kolegama iz Survivora, Martinom Vrbos, Nikolom Šoćem, Ognjenom Kajganićem…Dame koje su sinoć svojim izgledom privuke najviše pogleda i izmamile najviše uzdaha definitivno su bile Svetlana Ražnatović, Jelena Kareluša, Ana Nikolić, Ilda Šaulić, Rada Manojlović, Kalina Kovačević…Veseloj atmosferi najviše je doprineo bend Coolares, uz čiju muziku se đuskalo do sitnih sati. Tijana Dapčević i Bojana Stoimenov su oduševile sve prisutne kada su neočekivano uzele mikrofon i otpevale nekoliko pesama. Posebno iznenađenje bila je torta koja je dočarala magazin, a svećice su ugasili Beba Dragić i Story tim.Ekskluzivne fotografije i informacije sa žurke čitaoci će moći da pronađu u rođendanskom dodatku koji magazin Story poklanja uz svoj broj 19. oktobra 2012.Pogledajte kako su naše zvezde izgledale na ovom Story-jevom rođendanskom partiju.Jelena KarleušaTijana DapčevićOgnjen Amidžić i Danijela DimitrovskaRada ManojlovićAna Milenković sa dečkomHaris Džinović sa suprugomKatarina Vučetić, Marija Kilibarda, Marijana MićićVlada Stanojević sa devojkomNikola ŠoćDavor Perunović i Tijana PečenićBiljana CincarevićBojan MarovićZorica Brunclik i KemišSvetlana RažnatovićIgor LazićIvana Jordan sa suprugomJugoslav PantelićMirka VasiljevićKalina Kovačević sa suprugomMaja Volk sa ćerkomMartina VrbosMirko LukovićUrednica Tracara.com, Ivanka Rendulić  (I.R. / foto: Story.rs /  Tracara.com)

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Nabolje i najgore obučeni poznati na Story rođendanu

Izvor: Tracara.com, 11.Okt.2012

Story Celebrities Only party koji je sinoć održan u hotelu Metropol bila je retka prilika da zvezde i zvezdice daju sve od sebe i zablistaju najvećim sjajem. Nekima je pošlo to za rukom, a nekima i ne!Među najbolje odevenim damama, prema izboru naše redakcije nalaze se imena na koja ste obično...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.