Stoka jedna alava - Anđela i Bojana napravile TOTALNI HAOS - zapretile svima, a EVO koji je razlog

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 16:23

"Stoka jedna alava" - Anđela i Bojana napravile TOTALNI HAOS - zapretile svima, a EVO koji je razlog

Učesnice "Elite" optužile su svoje ukućane za krađu, pa iznele javne pretnje.

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo napravile su opšti haos. Učesnice "Elite" optužile su ukućane da su im pokrali hranu.

Međutim, nisu stale samo na optužbama. Bojana i Anđela najavile su da će napraviti haos svima koji pokušaju sa im se zamere.

- Je*ote imaju svoj obrok predodređeno je za svakog, neće da jedu boraniju kao da su navikli na kavijar samo, stoka jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << alava, ajde više bre. Kradu hranu, ja sam stvarno šokirana. Je*e mi se bre više da ja ćutim degenericima, mrš - rekla je Bojana.

Treba da se vijam ovde po kući za hranu i da molim ljude da mi daju zato što mi je neko sve ukrao - nadovezala se Anđela.

Svaki drugi dan nam neko ukrade hranu Anđeli i meni, daj bre beži bre. To je obična alavost. Ovaj degenerik Darjan uzme i skloni sve kod njega i Miljane u krevet -rekla je Bojana.

Ti ljudi se ne vređaju, ništa ih ne vređa, oni nemaju ni stida ni srama -rekla je Vanja.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.