Stižu iznenađenja: Dijana sprema nove projekte!

Izvor: Poznati.info, 24.Jun.2015, 12:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stižu iznenađenja: Dijana sprema nove projekte!

Pevačica Dijana Janković od kako je snimila duet „Love in the air“ sa poznatim rumunskim producentom Geo da Silvom, koji je izašao pod etiketom španske izdavačke kuće Blanco y Negro Music , rešila je da sa poznatim Geom produži saradnju i napravi nove projekte, nove pesme.

Mlada i atraktivna Didi trenutno sima pesme u Rumuniji u muzičkom studiju. Njen glavni producent Geo Da Silva, rešio je da u roku od pet dana snime nekoliko pesama na kojima se radilo mesecima unazad >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << a koje će upotpuniti ceo album. Sve pesme radi Geo kao glavni producent, zatim kompozitor iz Izraela a prateće vokale velika pop zvezda Oana Vincu. Po ceo dan peva zgodna Didi i jedva čeka krajnji rezultat svog rada.

Pesme su sve u pop fazonu gde preovlađuje deep house koji je sada jako popularan. Imaju veliku šansu da postanu svetski hitovi, na čemu i rade. Čim pesme budu završene izdavačka kuća objaviće premijerno slušanje. Spotovi će biti urađeni za svaku od ovih pesama koje mlada Dijana sprema na nekim od najatraktivnijih svetskih lokacija. Pevačica i dizajnerka neće ostati dužna fanovima u Srbiji pa će ih nagraditi i nekom od pesama na maternjem jeziku, koje će izaći ovog leta.

Autor: Goran, Foto: Facebook

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.