Stiže supeheroj: Brus Vilis dolazi u Novi Sad?!

Izvor: Svet, 10.Okt.2011, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže supeheroj: Brus Vilis dolazi u Novi Sad?!

naslov: 
Stiže supeheroj: Brus Vilis dolazi u Novi Sad?!



Ispod naslova: 
 



excerpt: 
Brus Vilis mogao bi uskoro da poseti Novi Sad i Sremske Karlovce, ali ne u okviru turističke posete, već u okviru snimanja...


izvor: 
"Pulsonline"


tekst clanka: 
Producenti filmske sage o detektivu Džonu Meklejnu posetili su za vikend Novi Sad i Sremske Karlovce i obišli više objekata gde bi mogle da "padnu" filmske klape. Jedna od lokacija za film mogla bi biti i zgrada Vlade Vojvodine, jer je popularna "Banovina" bila jedna od destinacija holivudske ekipe. "Njihova poseta bila je sakrivena od očiju javnosti i to na insistiranje Amerikanaca, koji su došli da vide kakve uslove nude Novi Sad i Sremski Karlovci za peti deo hita "Umri muški". Oni su došli iz Budimpešte, gde su takođe gledali potencijalne lokacije za film, pa još ne znamo da li će se opredeliti za našu zemlju ili će se film snimati u zemljama u regionu" kaže naš izvor, jedan od domaćina filmskoj ekipi, koji je insistirao na anonimnosti. Za sada nije poznato koja je radnja filma, da li će se Brus Vilis suočiti sa novim primerom visokotehnološkog kriminala, ili će novi neprijatelj Amerike biti neko drugi. Ukoliko se producenti odluče da filmske klape snimaju u glavnom gradu Vojvodine i okolini, to će za kratko vreme biti nova poseta Holivuda, jer je prošle godine u podgrađu Petrovaradinske tvrđave snimana scena za film o Edgaru Alanu Pou, u kojem glavnu rolu igra Džon Kjuzak, koji se i prošetao "gradićem" u Petrovaradinu.
 



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brus Vilis snima film u Novom Sadu?!

Izvor: Svet plus, 10.Okt.2011

Jedan od napoznatijih Holivudskih glumava Brus Vilis uskoro bi trebao da poseti Novi Sad i Sremske Karlovce zbog snimanja nastavka filma "Umri muški 5 ".

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.