Stiže prava poslastica za muškarce - PES 2017 ! VIDEO

Izvor: Svet plus, 07.Jun.2016, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže prava poslastica za muškarce - PES 2017 ! VIDEO

PES 2017, jedna je od najboljih simulacija fudbala, u kojoj obožavaoci igrica svakodnevno mogu da se nađu u ulozi slavnih fudbalera i prožive sve one trenutke, koje i same zvezde doživljavaju na terenu.

Nova simulacija fudbala prema saopštenju kompanije Konami, biće jedna od najboljih do sada, koja će dosići novi nivo zabave i realizme, čime će ova igrica zadati ozbiljan zadatak konkurenciji. Ove godine fokus će biti u isticanju zabave u igranju i takmičenja između >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sebe, imaće i nove funkcije kako bi na što bolji način predstavili sebe. Nova funkcija koju donosi PES 2017 Precise Pass siste je i ta, da će u zavisnosti od igrača moćoi da se koriste i razliite tehnike, piše sajt benchmark.rs.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.