Stiže pismo O DISKVALIFIKACIJI Najveća Majina POBEDA - nakon žestokog okršaja je ZAUVEK ISELILA iz kuće

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 19:58

"Stiže pismo O DISKVALIFIKACIJI" Najveća Majina POBEDA - nakon žestokog okršaja je ZAUVEK ISELILA iz kuće

Lepi Mića se strastveno uživeo u ulogu ljubavmnog gurua, ali nema te veze koju može da sačuva od Marinkovićeve...

Lepi Mića danas je razgovarao sa Mionom Jovanović u Pabu, iako je Nenad Aleksić Ša bio striktno protiv toga

Mnogi se piitaju kako je to Lepi Mića ljubavni guru kroz mnoge sezone rijalitija, a Maka Marinković je ispričala kako je to izgledalo kada se zauzeo za par koji je obeležio prethodnu sezonu rijalitija.

- Lepi Mića se zalagao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za ljubav Anđele i Zvezdana. Bogzna kako! Mića mi je rekao da pričam gluposti za Zvezdana, kad smo se smuvali on opleo po meni, rekao mi je sve najgore, svakakvim imenima me nazivao, kazao da sam uništila ljubav. Zorica Marković je bila uz mene. "Bude li ti neko reč rekao, ja ću da te branim" - govorila mi je. Za 24 časa ja im napravim kašicu, samo kad hoću. Sad neću, jer mislim da sam sve te stvari prevazišla. I sve što sam uradila, sebi sam uradila. Meni se Zvezdan stvarno svideo, zaljubila sam se u njega, to je bio haos, mi smo po ceo dan provodili u krevetu, bilo je vatreno. Onda kad su ga diskvalifikovali videla sam da to baš nije naivno. Anđela je mene razvukla tamo pored bazena, ja sam htela tad da je rastavim sa životom i onda stiže pismo, tad sam doživela svoju pobedu. Veliki šef je poslao pismo o nultoj toleranciji i sve to vrlo ozbiljno shvatio. Dakle, jedno jutro kad sam ga vratila i pustila da se pomire nađemo se opet Zvezdan i ja u izolaciji. Tada sam sa Zoricom bila dobra i pita Anđela Zoricu gde je Zvezdan. Ona joj odgovara da nema pojma i da je verovatno sa mnom u izolaciji. Kad je upala! To je bila samo takva tuča i haos kraj bazena. Ona je mene razvukla svud po podu. Ja bih je rastavila sa životom, ali sam znala da će kući da ide za pet minuta. Pustim ja da ona mene tu... i naravno, stiže pismo o diskvalifikaciji. Mića je... ne veruješ šta mi je rekao... došao, kaže:"Sve si uništila", pošto je on gurao Anđelu do pobede. To je bio šok za sve - setila se svega Maja.

- Što Mića ima potrebe da se toliko zalaže - pitao je neko od elitara.

- Ne znam, on skroji svoju priču i to gura posle kroz rijaliti - odgovorila je Maja.

A post shared by ELITA (@elita.rtvpink)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.