Stiže nova domaća serija ovog vikenda: Jedini izlaz! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 14.Apr.2021, 20:56

Stiže nova domaća serija ovog vikenda: Jedini izlaz! (VIDEO)

Stiže nova domaća serija ovog vikenda na Super Star kanalu! Psihološki triler “Jedini izlaz” uz veliki uspeh, bar koliko je to moguće u doba korone, doživeo je svoj bioskopski život, a sada i na male ekrane stiže kao serija od 10 epizoda. 

“Jedini izlaz” emitovaće se na kanalu Superstar TV, po završetku serije "Kalkanski krugovi", vikendom od 17. aprila u 21.00.

Glumica Anđelka Prpić igra glavnu ulogu i prikazaće nam se u potpuno drugačijem >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << svetlu od onoga što smo do sada gledali. Nedavno je izlavila da će joj ova uloga biti prekretnica u glumačkoj karijeri.

Snimanje je trajalo nekoliko meseci i završeno je krajem 2019. godine. Prvobitno planirana premijera filma je bila na proleće, međutim pandemija je sve projekte pomerila, pa tako i ovaj. Trenutno se očekuje da premijera filma bude u septembru u bioskopima.

Film je podržan od strane Filmskog centra Srbije, uz obrazloženje da je u pitanju sаvremeni triler sа vešto inkorporirаnim elementimа horor žаnrа i аngаžovаne socijаlne drаme.

Scenario za film i seriju Jedini izlaz je napisao Marko Popović, dramaturg i pisac poklonicima kriminalističkog žanra poznat po romanu „Jedan pogrešan korak“. Pored Popovića, tu su i direktor fotografije Miljan Milovanović, scenografkinja Jelena Terzić Stanković, kostimografkinja Jelena Stefanović, montažer Stevan Marić, dok je za muziku zadužen Đorđe Miljenović (Skaj Vikler). Film je nastao u produkciji kuća Stankovic i sinovi, Telekom Srbija i Filmskog centra Srbije.

Veliki požar u beogradskom noćnom klubu „Jedini izlaz“ odneo je dvanaest žrtava. Ana Kolar je te kobne noći bila u klubu zajedno sa svojim suprugom Sašom. Saša je poginuo, a Ana doživela teško trovanje ugljenmonoksidom zbog koga je bila u komi i ne seća se šta se dogodilo.

Ana nastavlja da živi sa sinom Lukom ali ne može da se pomiri sa gubitkom, pa ima česte noćne more i napade panike. Šest godina kasnije je objavljena presuda za krivicu u vezi sa požarom, Ani na mejl sa nepoznate adrese stiže video klip na kome ona vidi svog pokojnog muža i poveruje da je on i dalje živ.

Potraga za Sašom vodiće Anu kroz zamršen krug nasilja, laži i ucena i naterati je da se suoči sa najmračnijim tajnama iz prošlosti.


Pored Anđelke Prpić, kojoj je poverena glavna uloga, u filmu glume brojni glumci iz Srbije i regiona, a među njima Ljubomir Bandović, Danica Maksimović, Janko Popović Volarić, Nikola Ristanovski, Milena Predić, Milan Čučilović, Slobodan Beštić, Radoslav Milenković, Marko Janjić, Miloš Vlalukin, Vanja Ejdus…

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Serija Jedini izlaz će vas prikovati za ekrane, kao i Kalkanski krugovi!

Izvor: Svet plus, 15.Apr.2021, 20:31

Serija "Jedini izlaz" će vas prikovati za male ekrane, kao i "Kalkanski krugovi"! psihološki triler protkan misterijom sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi, obeležiće april na Superstar TV. ..Ova uzbudljiva saga, zasnovana na zastrašujuće realnim situacijama, snimljena je u zajedničkoj produkciji...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.