Stiže nova Diznijeva avantura - MOANA! VIDEO

Izvor: Svet plus, 19.Jun.2016, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiže nova Diznijeva avantura - MOANA! VIDEO

Nakon uspešnog animiranog filma ''Zootopia'', iz Diznije nam dolazi nova animirana avantura o tinejdžerki po imenu ''Moana''.

Studio ''Walt Disney Animation'' nam donosi 3D animirani film ''Moan'' o tinejdžerki koja isplovljava sa  zadatkom da spase svoj narod. Tokom tog putovanja Moana (Aulii Kravalho) sreće nekada moćnog polu-boga Mauia (Dvejdn Džonson) koji će je obučavati da postane majstor u preživljavanju i rešavanju problema u prirodi. Zajedno isplovljavaju na okean i susreću se sa brojnim čudovištima i avanturama. Na tom putovanju ona otkriva nešto što je oduvek želela da sazna, a to je njen lični identitet.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.