Stiglo pismo PRODUKCIJE - Nenadu Aleksiću Ša nije lako dok sluša ovo: Želiš da izađeš kad te najmanja...

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024, 18:59

Stiglo pismo PRODUKCIJE - Nenadu Aleksiću Ša nije lako dok sluša ovo: "Želiš da izađeš kad te najmanja..."

Reper nije mogao da veruje da je zapravo da je on najslabija karika

Produkcija televizije Pink se trudi da omogući gledaocima što kvalitetniji program u okvirima Elite.

Stoga se stalno osmišljavaju zanimljivi zadaci koji bi pokrenuli neke nove priče i dijalog između učesnika imaginarijuma koji se snima 24 sata u Šimanovcima.

Naime, učesnici moraju da biraju ko ima najmanje samopuzdanja u okviru rijalitija. Stoga je pismo sa obaveštenjem došlo u dobro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poznato sanduče. A sadržaj pisma je pročitala Žana Omnia koja je ovonedeljni vođa.

- Draga Elito. Generalno ste se do sada dobro upoznali i zato se nadamo da ćete biti iskreni sada. Biraćete osobu koja po vašem mišljenju ima najmanje samopouzdanja. Bitno je da nabrojite tri učesnika. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je u pismu.

Naravno, mnogima je neprijatno da glasaju na ovu temu. Stoga je Lepi Mića prvi otvorio sezonu te je galsao za Nenada Aleksića Ša kao osobu sa najmanjim samopouzdanjem.

- Ša, mislim da treba da veruješ u sebe. Ne znam šta se tebi desilo. S vremena na vreme želiš da izađeš kad te najmanja stvar poremeti - kazao je Mića.

- Ko mene kamenom, ja njega hlebom, ali ipak nekad ne mogu da ostanem nem na neke učesnike koji su puni zla. Ne smatram da nemam samopouztdanje, nego sam samo dobar čovek - dodao je Ša.

Mnogi su u daljem toku programa upravo birali Nenada Aleksića Ša kao učesniak sa najmanjom dozom sigurnosti u sebe. Njegov nedostatk samopouzdanja se ogleda u tome što stalno vređa druge muškarce, posebno ako su viši od njega, ali i po tome što pravi ljubomorne scene svojoj devojci Mioni Jovanović.

Šaovo izlaganje možete da poslušate u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.