Stigla TAJNA POŠILJKA u Elitu - Produkcija presekla, takmičari ovo sigurno nisu očekivali (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2024, 16:49

Stigla TAJNA POŠILJKA u "Elitu" - Produkcija presekla, takmičari ovo sigurno nisu očekivali (FOTO)

Za sve je stigla večera iz restorana brze hrane, što ih je jako obradovalo, a kao i svaki put oko podele se napravio haos, ali je vođa uspeo da ih primiri, kako bi svi dobili podjednako.

Sinoć je u "Eliti" organizovan specijalan zadatak, povodom kog su medju takmičare u Belu kuću ušli voditelji Milan Milošević i Ana Radulović.

 Stanari imanja u Šimanovcima su morali da pogode pesme koje je puštao Veliki šef, a pobedu je odneo Milanov >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tim.

Nakon što je završen zadatak Veliki šef je poslao važno pismo i obavestio takmičare da je vreme da počne "Igra istine". Ovaj događaj izazvao je opštu pometnju u Beloj kući, pa su tokom noži isplivale razne iformacije, pukla su prijateljstva, ali je i obezbeđenje imalo pune ruke posla.

Kad je došlo vreme za kraj "Igra istine" ponovo se oglasila produkcija televizije "Pink", koje ja stanarima Bele kuće na imanju u Šimanovcima poslala bogatu nagradu zbog uspešno obavljenog zadatka koji su dobili. Takmičari nisu ni mogli da slute šta im je stiglo, te su se u prvi mah uplašili.

Srbija Danas/ A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.