Stigla PRESUDA - Osuđena za prodaju KRADENIH automobila: Kuma Lepe Brene završila u ZATVORU

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 14:13

Stigla PRESUDA - Osuđena za prodaju KRADENIH automobila: Kuma Lepe Brene završila u ZATVORU

Povodom slučaja oglasilo se tužilaštvo.

Presudom Višeg suda u Beogradu danas je osuđena kuma naše velike estradne zvezde Lepe Brene, za kradena kola koja su prodavana pripadnicima srpske estrade.

Ona je pred Posebnim odeljenjem Višeg suda u Beogradu osuđena na dve godine i dva meseca zatvora, kao i novčanu kaznu od 300.000 dinara, dok je njen partner osuđen na šest godina i šest meseci zatvora, kao i novčanu kaznu od milion dinara.

- Okrivljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se terete da su nakon pribavljanja motornih vozila koja potiču iz krivičnih dela, u okviru organizovane kriminalne grupe prikrivali njihovo poreklo falsifikovanim ispravama, preduzimali radnje radi carinjenja i potom ova vozila prodavali ostvarujući znatne prihode - navodilo se u saopštenju tužilaštva.

Srbija Danas/Nova S/Prenela: K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.