Stigao u Grand U ZLATNOM OKLOPU: Kad može Karleuša, zašto ne može i Bosanac? (ŠOK FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2023, 21:40

Stigao u "Grand" U ZLATNOM OKLOPU: Kad može Karleuša, zašto ne može i Bosanac? (ŠOK FOTO)

Kompozitor iznenađuje sve više modnim odabirima...

U toku današnjeg dana obavljeno je još jedno snimanje muzičkog takmičenja "Zvezda Granda", a pred samo stupanje pred kamere, šou je ukrao Dragan Stojković Bosanac.

Čuveni kompozitor i aranžer opredelio se za totalno neočekivanu odevnu kombinaciju, a prisutni mediji su bili u pozitivnom šoku.

Bosanac je nedavno sve iznenadio aksesoarom kojim je pokazao da i tekako vodi računa o trendovima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (detaljnije OVDE), a ovoga puta otišao je korak dalje.

Stojković je obukao zlatnu jaknu u kojoj je izgledao kao oklopljeni super heroj.

Koliko je oduševljen svojim izborom pokazuje i njegova nova objava na društvenoj mreži Insagram gde prikupio brojne komplimente od pratilaca.

A post shared by Dragan Stojkovic Bosanac (@d.s.bosanac_official)

Mnoge je Bosančeva odevna kombinacija asocirala na izdanje Jelene Karleuše od pre nekoliko godina, kada se pojavila zlatna od glave do pete.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.