Stigao prvi tizer domaće HBO serije Uspeh

Izvor: Tracara.com, 08.Okt.2018, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao prvi tizer domaće HBO serije Uspeh

  HBO Adria objavio je prvi tizer domaće serije Uspeh, koja će se od 26. decembra emitovati na evropskim HBO kanalima, a biće dostupna i na striming usluzi HBO GO. Scenario šestodelne serije potpisuje Marjan Alčevski, jedan od pobednika HBO Adria First Draft konkursa, a reditelj je oskarovac Danis Tanović. Uspeh je višeslojna drama fokusirana na snažne likove. Troje potpunih neznanaca povezaće nesrećan splet okolnosti, kad pokušaju da pomognu žrtvi nasilja. Kako posledice njihovih dela >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << počinju da im se uvlače u svaki aspekt života, ti obični ljudi sa različitim životnim pričama odlučuju da ponovo uspostave kontrolu nad svojim životima. To je gorka oda gradu Zagrebu, koja donosi mračan uvid u različite strukture današnjeg društva kroz životne priče običnih ljudi, koje je isto to društvo gurnulo preko ivice. Ovo je univerzalna, slojevita priča u kojoj kroz ljubav, posao, porodicu, odanost, nesigurnost i zločin istražujemo trenutno preovladavajuća osećanja frustracije, bespomoćnosti i pasivnosti u svakodnevnom životu običnog čoveka u regionu, a i šire. Glavne uloge igraju Iva Mihalić, Uliks Fehmiu, Tara Taler, Toni Gojanović i Marija Škaričić.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Domaća HBO serija Uspeh: Stigao je prvi tizer! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 08.Okt.2018

Domaća serija "Uspeh" od 26. decembra na evropskim HBO kanalima. Ovo je višeslojna drama fokusirana na snažne likove. Stigao je prvi tizer!..HBO Adria objavio je prvi tizer domaće serije "Uspeh", koja će se od 26. decembra emitovati na evropskim HBO kanalima, a biće dostupna i na striming usluzi...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.