Stigao i snimak: Kako i zašto je Smilja optužila Nikolu za silovanje (video)

Izvor: Svet, 12.Mar.2017, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao i snimak: Kako i zašto je Smilja optužila Nikolu za silovanje (video)

Profesorka hemije Smilja Janković tražila je od produkcije da u vilu Parova uđu policija i tužilaštvo kako bi se utvrdilo da li je Nikola pokušao da je siluje u rijalitiju.
Ovaj snimak dokazuje da Smilja ostaje pri svojoj priči i pri teškim optužbama, ali pitanje je da li će i u buduće insistirati na tome, pošto je pozvana u tajnu sobu.
Naravno, tamo je s produkcijom sigurno razmatrala ovu temu, ali da li će sve biti gurnuto pod tepih, ostaje da se vidi.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smilja pred kamerama priznala da je silovana u ‘Parovima’ (VIDEO)

Izvor: Tracara.com, 12.Mar.2017

Hoće li sada policija reagovati? (foto: Screenshot) Pre desetak dana pojavila se šokantna informacija da je u rijalitiju Parovi došlo do pokušaja silovanja, a još je šokantnije to što niko od nadležnih još uvek nije reagovao i ispitao pozadinu ovog gusnog čina koji se odigrao pred kamerama...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.