Stigao i prvi avgust: Lexington bend najavio koncert i novi singl! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2019, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stigao i prvi avgust: Lexington bend najavio koncert i novi singl! (VIDEO)

Veliko iznenađenje za fanove!

Sigurno ste se zapitali zašto veliki broj poznatih ličnosti jedva čeka prvi avgust? Odgovor na to pitanje dali su momci iz grupe Lexington.

- Naime, ovo je za nas jedan od najbitnijih dana u karijeri. Vredno smo radili i gradili svoj put kvalitetnim pesmama proteklih 15 godina... Danas, 1. avgusta 2019. godine od 12 časova, puštamo u pretprodaju karte, za naš veliki beogradski koncert u Štark Areni, koji će se održati 8.marta 2020. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godine.

Објава коју дели Lexington Bend (@lexingtonbend_official) дана 1. Авг 2019. у 2:56 PDT

Kako sami ističu spremili su, do tada, puno iznenađenja i lepih pesama, a prvu pesmu u nizu "Venama" možete čuti upravo sada:

Cene ulaznica u pretprodaji su sledeće:   Parter  1000 rsd Nivo "200" 1500 - 1700 rsd Fan Pit  1600 rsd, na svim prodajnim

mestima Tickets-a.

SVAKI DAN SE ČUJEM SA NIKOLOM: Ana Kokić se razvela od Rađena, a ovo priznanje niko nije očekivao! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.