Stigao NAJMLAĐI GOLUBOVIĆ: Kristijan se odmah oglasio, otkrio U KAKVOM SU STANJU Kristina i beba

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 23:27

Stigao NAJMLAĐI GOLUBOVIĆ: Kristijan se odmah oglasio, otkrio U KAKVOM SU STANJU Kristina i beba

Treći sin doneo veliku radost bivšim rijaliti učesnicima!

Čitava javnost je sa nestrpljenjem čekala lepe vesti iz doma bivših rijaliti učesnika Kristijana Golubovića i Kristine Spalević.

Kristina je, danas u toku dana primljena u bolnicu, gde se porodila carskim rezom i na svet donela dečaka, a Golubović se tim povodom oglasio za Alo.

- Dobio sam sina! Stigao nam je Kiril! Presrećan sam, kako ne bih bio, treći sin - rekao je on za pomenute >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << medije, pa otkrio kako su Kristina i beba.

A post shared by 𝐊𝐫𝐢𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚 🌹 (@kristina_spalevic)

- Porodila se u 20:30. Kristina je dobro, beba je fattastično, sve je hvala bogu prošlo kako treba. Javila mi se odmah, poslala mi je sliku Kirila odmah, prelep je. Jedva čekam da ga vidim i da dođu kući - kazao je ponosni tata, ne trudeći se da sakrije sreću.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Alo

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.