Stidi se?! POPULARNA PEVAČICA KRIJE DA KORISTI BOTOK! Doktoru zabranjeno da govori o tome

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2020, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stidi se?! POPULARNA PEVAČICA KRIJE DA KORISTI BOTOK! Doktoru zabranjeno da govori o tome

Ipak koristi tehnike podmlađivanja...

Emina Jahović doputovala je u srpsku prestonicu pre nekoliko dana kako bi radila na novim pesmama, ali i kako bi se podmladila!

Naime, ona se uputila u jednu privatnu kliniku, gde se podvrgla raznim tretmanima podmlađivanja, ali i botoksu.

- Emina je prošla kroz buran, ali i stresan period u poslednjih nekoliko godina. Nakon razvoda, usledila je nova veza, koja se takođe završila neslavno, a onda je doživela ogroman >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stres zbog toga što joj je kućni ljubimac bio bolestan. Sve to ostavilo je traga na njenom licu. Iako je poznata po tome da se zdravo hrani i naporno trenira godinama, način života, ali i godine, učinile su svoje - rekao je izvor blizak pevačici i dodao:

Set a goal that makes you want to jump out of bed in the morning.😁 #newday #newmusic

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Mar 3, 2020 at 9:59pm PST

- Ona se preko svojih poslovnih saradnika i prijatelja u najstrožoj tajnosti raspitivala o procedurama, ali i o pouzdanim klinikama u Beogradu, kao i o doktorima, a zatim i zakazala intervenciju - dodao je izvor.

Budući da je Jahovićeva lepa i negovana žena, nije imao pune ruke posla, ali joj je odradio mezoterapiju lica i ubrizgao botoks u predelu čela i oko očiju.

- Procedura je trajala oko petnaest minuta, a intervencije nisu bile ni bolne. U pitanju su neinvazivni tretmani koji isključuju upotrebu noža, anestezije, a nema ni potrebe za oporavkom nakon intervencije. Nakon što se malim iglicama ubrizga koktel vitamina i hijaluronske kiseline u lice, žena momentalno izgleda lepše, svežije i podmlađenije - ispričao je izvor blizak pevačici.

💋 #workinprogress

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Feb 6, 2020 at 6:11am PST

Doktor koji je radio na Ermininom podmlađivanju nije želeo da govori o tome, samo je potvrdio da je pevačica njegova nova "muza".

- Imajte razumevanja da ja ne mogu, ukoliko mi klijent lično ne da saglasnost, da govorim o tome šta sam radio i šta ću raditi. Emina jeste bila kod mene, i ako Bog da, tek će dolaziti, jer sa njom imamo plan na duže staze - kratko je rekao doktor koji je zadužen za izgled atraktivne pevačice.

BONUS VIDEO: BEZ BLAMA! Goca Tržan ŠOKIRALA na Beoviziji izjavom O NOVCU! "Biću sve..." (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.