Stefan Karić sa NOVOM DEVOJKOM došao na suđenje sa Šavijom: U Rumi vlada opsadno stanje, svi se pitaju KO JE ONA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Feb.2024, 13:53

Stefan Karić sa NOVOM DEVOJKOM došao na suđenje sa Šavijom: U Rumi vlada opsadno stanje, svi se pitaju KO JE ONA?

U ovakvom sastavu ih niko nije očekivao.

Stefan Karić stigao je na novo ročište sa Natašom Šavijom i to u društvu devojke Andree Bogdanović koje je očigledno došla da ga podrži.

Nataša je došla pre njih, a naša ekipa uslikala ju je kako prilično neraspoložena stoji sama pred sudom i puši cigaretu.

Pola sata kasnije došao je i Karić. Ovo je njihovo drugo suočavanje na sudu.

Podsetimo, nakon prvog ročišta održanog 27. decembra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2023. godine, Natašin advokat oglasio se za medije.

Danas se pojavio okrivljeni Karić, njegov advokat nije, iako je znao da ima suđenje, bar po tvrdnji samog okrivljenog. Očigledno su želeli da izbegnu glavni pretres, čak je i adresu Karić nije bio dao pravu, pa je danas na traženje preseka veća dobio optužni akt na ruke, pa je morao da da na ruke. Suđenje je odloženo za 22. februar, s upozorenjem da se advokat ne pojavi da će suđenje biti održano. Očigledno pokušava da izbegne pravdu koja sigurno neće izmaći - poručio je tom prilikom advokat Borivoje Borović za Republiku.

Nataša je optužila Stefana za nanošenje teških telesnih povreda, pošto je imala prelome lica. Zbog toga je nekoliko puta operisana, kako bi joj se oko vratilo u normalan položaj.

Detalje pogledajte klikom na OVAJ LINK.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.