Stefan Karić ponizio Ivu pred svima! Svi zanemeli kad su čuli šta joj je rekao!

Izvor: Svet, 03.Okt.2019, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Karić ponizio Ivu pred svima! Svi zanemeli kad su čuli šta joj je rekao!

Stefan Karić je u emisiji “Pitanja gledalaca” priznao da ništa ne želi da ima sa Ivom Grgurić, iako je bilo mnogo naznaka da će se među njima roditi ljubav.
Iako je mudro ćutao o razlozima, ove noći je otkrio da je u razgovorima sa njim insistirala da se poljube i ozvaniče svoju vezu, što se njemu nimalo nije dopalo.
Međutim, on je odmah nakon završetka emisije ispričao nešto što niko nije očekivao, a Ivana Šopić uspela je da sazna šta on zaista >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << misli o Ivi.

– Ja nju ne bih mogao ni da je*em! Ne volim ljigave osobe, nju ti matorci ničemu nisu naučili, je*em je u usta smrdljiva. I to kad je rekla za hranu, haos – rekao je Stefan.
– I ti si sto posto završio sa njom? – pitala je Ivana.
– Ma, da. Nerviraju me te sitnice, šta radi i kako se ponaša – rekao je Stefan.
Detaljno pogledajte u nastavku.
 

svetprintscreen, instagram
The post Stefan Karić ponizio Ivu pred svima! Svi zanemeli kad su čuli šta joj je rekao! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.