Stefan Karić će se javiti policiji posle praznika! Ne znam šta da mislim, kaže Osman!

Izvor: Svet plus, 02.Maj.2023, 11:59

Stefan Karić će se javiti policiji posle praznika! Ne znam šta da mislim, kaže Osman!

Stefan Karić će se javiti policiji posle praznika! Ne znam šta da mislim, kaže njegov otac Osman! Mnogo mi je žao devojke i njenih roditelja...

Bivši rijaliti učesnik Stefan Karić zvanično je osumnjičen za brutalno nasilje nad Natašom Šavijom, koja je zbog povreda završila u bolnici.

Policija intenzivno traga za njim, a starleta čeka još jednu u nizu operacija.

Sada se oglasio Stefanov otac Osman Karić koji je otkrio da će se njegov sin javiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << policiji.

- Sa Stefanom sam u bio kontaktu preko advokata samo. Zbog praznika njegov advokat nije bio tu, sada je došao i rekao mi je da će se sutra Stefan uredno javiti policiji i sudu. Ne znam šta bih vam rekao u neobranom grožđu sam, stalno mi zvone telefoni a ja ne znam detalje - rekao je Osman za Kurir i otkrio da li sumnja da je njegov sin mogao da počini ovakvu vrstu nedela:

- Verujte mi ja sam šokiran i dalje. On nije tako vaspitan, nije tako odrastao, ali ja sa sigurnošću ne smem ništa da kažem i tvrdim. Ne znam šta da mislim, osim da mi je mnogo žao devojke i njenih roditelja, mogu misliti kroz šta sada prolaze. Kada budem znao bar deo detalja moći ću da imam neku bolju sliku i mišljenje o svemu.

Fotografije možete pogledati OVDE.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.