Stefan Karić bio u ŠEMI s POZNATOM PEVAČICOM, kad Jovana sazna napraviće HAOS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021, 22:29

Stefan Karić bio u ŠEMI s POZNATOM PEVAČICOM, kad Jovana sazna napraviće HAOS!

"Ispunila je svaku njegovu želju!"

Čini se da će Stefan Karić i ovde godine opravdati nadimak najvećeg zavodnika među zadrugarima, a poslednja u nizu onih koje nisu odolele njegovom šarmu je i pevačica Nadica Ademov.

Naime, kako je ispričao izvor blizak zadrugaru, Stefan i Nadica bili su nekoliko meseci u tajnoj i strastvenoj vezi, a upoznali su se na jednoj proslavi koju je organizovao zadrugarov prijatelj.

- Stefan je oduvek bio slab na poznate cice, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a Nadica je jedna od njih. Upoznali su se na slavlju na kojem je ona pevala i odmah su sevnule varnice između njih. Sedeo je za stolom blizu muzike i podijuma, pa su prvo dugo flertovali pre nego što se Karić odlučio da joj priđe - počinje priču izvor blizak zadrugaru i dodaje:

A post shared by Stefan Karic (@karic___s)

- Čim joj je prišao, udelio joj je kompliment da lepo peva i da još lepše izgleda, pa ju je častio i pozamašnim bakšišem. Naručivao je celu noć pesme od Nadice, koja je ispunila svaku njegovu želju - kaže izvor i dodaje da su Stefan i Nadica na kraju večeri razmenili brojeve telefona.

- Ma, u očima im se videlo da su kliknuli na prvu! Jedno drugom su se neprestano smejali, energije su im se poklopile i ne čudi što su se na kraju smuvali. Ipak, dogovorili su se da se samo povremeno viđaju i da to kriju od javnosti jer ni jedno ni drugo nisu želeli ozbiljnu vezu, Upravo zbog toga su i uspeli da osanu prijatelji kada se njihova romansa zaršila - kaže na kraju izvor.

A post shared by Nadica Ademov (@ademov_nadica)

Stefan je trenutno u turbulentnoj vezi sa zadrugarkom Jovanom Ljubisavljević, a kada je u Belu kuću nedavno kao gost ušla Nadica, zadrugar se pravio kao da je ne poznaje.

Stefan je tada ignorisao Nadicu, a pojedini zadrugari su komentarisali da je tako želeo da sakrije od Jovane vezu sa Nadicom.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.