Stefan Karić ULAZI u Elitu? Ovim je dao SIGNAL: Procureli novi detalji u javnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 11:22

Stefan Karić ULAZI u "Elitu"? Ovim je dao SIGNAL: Procureli novi detalji u javnost

Stefan Karić sve je zaintrigirao novom objavim.

Jedna od najnovijih vesti koja je iznenadila mnoge ljude jeste najava Osmana Karića da će njegov sin Stefan Karić ući u rijaliti "Elitu".

Ova najava izazvala je veliko interesovanje javnosti, a mnogi su već počeli da spekulišu o razlozima odluke Stefana da se pridruži popularnom televizijskom formatu, pošto se skoro pričalo da je odustao od ulaska.

Naime, on je na svom proflilu na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << društvenoj mreži Instagram podelio Stefanovu sliku i napisao redni broj za glasanje, koji će mu biti kad postane deo popularnog rijalitija. Poznato je da je Osman više puta imao ovakve objave i da ovo može da bude još jedna od njegovih šala, ali ostaje da vidimo.

- Letos je napustio naš dom, čudno je i fali ovde. Dođe on svaki dan, majka mu je u kraju, ima obeveze. Jednog psa je ovde doveo još iz Crne Gore sa Jovanom, ali se Tina i ja bavimo. Naravno da on fali. Stefan stalno nađe osobu, ali treba je zadržati. Nemam ništa protiv nje, lepa je, kvalitetna, pristojna. To što nije iz javnog života ne mora da znači da je bolja ili gora od drugih, videćemo. Dosta sam ih hvalio, sve su bile dobre na svoj način, ali on će da odluči - pričao je Osman za Republiku, pa progovorio o mogućnosti da Stefan stane na ludi kamen, ali i uđe u "Elitu":

- Ja se nadam i voleo bih da se to desi i da se ostvarim kao deda. Ja sam priželjkivao da Stefan uđe u Elitu, imao je dobro ponudu, ali desila se devojka i nije ušao zbog ljubavi prema njoj. Bili su se posvađali, pa sam pomislio da će da uđe za Novu godinu jer mu se pruža šansa, ali oni su se pomirili - poručio je on.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.