Stefan Karić SPREMAN za Elitu Mnogima neće dobro kada ga ugledaju na vratima Bele kuće, oglasio se i Osman Karić

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2023, 16:22

Stefan Karić SPREMAN za "Elitu" Mnogima neće dobro kada ga ugledaju na vratima Bele kuće, oglasio se i Osman Karić

Svi se pitaju da li će opravdati epitet zavodnika!

Bivši učesnik "Zadruge", Stefan Karić, važi za velikog zavodnika, a sada je nakon drame sa starletom Natašom Šavijom uplovio u novu romansu, za koju se saznalo nakon što je objavio snimak na kojem se vidi ženska ruka sa prstenom.

Karić je objavio sporni snimak, te su svi odmah posumnjali da je rešio da se veri i stane na "ludi kamen", ali kako se ispostavilo, za sada su samo u vezi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Međutim, iako je Stefan sad zauzet devojke nisu prestale da lude za njim, a aktuelne učesnice "Elite" ga jako često pominju i nadaju se da će im se on pridružiti u Beloj kući i postati učesnik rijalitija.

Stefanov otac, Osman Karić danas je podelio na svom Instagram storiju razgovor dve učesnice, gde je jedna posebno hvalila Stefana i o njemu imala samo najlepše moguće reči.

Stefan je nezamenjiv, jedan jedini. To je najkulturniji dečko koji je ušao, kako sam ja gledala - pričala je ona.

Poznato je da je Osman više puta rekao da bi voleo da Stefana vidi u rijalitiju, kao i da je sam Stefan nedavno na svom Instagram profilu najavio ulazak u "Elitu".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.