Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2024, 16:18

Detalji PREBIJANJA Nataše Šavije - ispričala nam je ko je KRVNIČKI PRETUKAO u sopstvenom stanu

Do detalja opisala šta se dešavalo u stanu tog dana.
Nataša Šavija optužila je Stefana Karića da ju je pretukao 29. aprila prošle godine na svadbi na kojoj je ona bila pozvana od strane njega. Stefan se javio sudu tek 2. maja jer je mu advokat, po njegovim rečima bio na odmoru. On je mesec dana proveo u pritvoru, a onda je pušten na slobodu. Protiv bivšeg zadrugara je pokrenut sudski proces za nanošenje teških telesne povrede i njih dvoje će pred licima pravde dokazivati šta se desilo tog dana.
Nataša je danas objavila novi snimak na svom Instagram profilu i otkrila je da je i u martu ove godine bila žrtva nasilja. Ona je snimila podlive po rukama i nogama i pokazala je kakve je jezive povrede zadobila....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.