Stefan Kapičić osvojio Holivud! Naš glumac uskoro u filmskom blokbasteru!

Izvor: Scandal.rs, 24.Dec.2015, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefan Kapičić osvojio Holivud! Naš glumac uskoro u filmskom blokbasteru!

Stefan Kapičić prvi je srpski glumac koji će imati jednu od glavnih uloga u holivudskom filmskom ostvarenju.

Stefan Kapičić glumiće u filmu ‘Deadpool’ uz Rajana Rejnoldsa! Seksi glumac tumači lik Kolosusa, koji se bori protiv Deadpoola kog glumi Rejnolds.

U intervjuu za Entertainment weekly Stefan je istakao da mu je čast što je izabran za ovaj projekat:

“Još uvek se naježim kada pomislim na to da sam dobio ulogu. Fascinantno! Snimao >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << sam ranije u Americi, imao sam više od 80 uloga na televiziji, filmu i pozorištu, ali osećaj da sam dobio priliku da igram “Marvelovog” Kolososa je neverovatan! Ponekad ne mogu da opišem taj momenat, ali kada pomisliš na to, osetiš se ponosno i srećno.”

Premijera filma u američkim bioskopima zakazana je za februar sledeće godine.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) NAŠ STEFAN KAPIČIĆ OSVAJA HOLIVUD: Oduševio Amere glumom u filmu Dedpul

Izvor: Kurir, 24.Dec.2015

Stefan Kapičić dobio je ulogu u filmskom spektaklu "Deadpool", rame uz rame sa holivudskom zvezdom Rajanom Rejnoldsom...Film je rađen po Marvelovom stripu, a Stefan tupači lik Kolosusa, koji se bori protiv glavnog junaka Dedpula...Kapičić je dao intervju za Entertaiment Weekly i rekao da mnogo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.