Stefan Kapičić dobio sina! Glumački par objavio srećne vesti!

Izvor: Svet plus, 15.Avg.2023, 21:07

Stefan Kapičić dobio sina! Glumački par objavio srećne vesti!

Stefan Kapičić dobio je sina! Glumački par objavio je srećne vesti o prinovi na Instagramu. Savršen si. Kao tvoj brat... napisali su pored njegove fotografije.

Stefan Kapičić i njegova supruga Ivana Horvat Kapičić  dobili su drugog sina kome su dali ime Sebastijan.

Srećen vesti uz fotografiju objavili su na Instagramu i napisali:

"Naš dečak je ovde! Savršen si. Kao tvoj brat. Volimo te puno. Mama i tata dva dečaka." >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus <<

Kapičić i Ivana upoznali su se na snimanju serije "Zora dubrovačka", a ubrzo su započeli i vezu. Njihova ljubav počela je 2014. godine u Dubrovniku.

Ivani je to bila prva uloga, a pre toga bavila se manekenstvom.

Posle godinu ipo dana veze, Stefan je zaprosio Ivanu, a veridba je proslavljena na premijeri filma “Star Wars” u Beogradu.

Venčali su se 2017. godine u Los Anđelesu, što je Kapičić i potvrdio ranije za Gloriju:

"Da, venčali smo se u Los Anđelesu. Veoma smo srećni zbog toga. Ceremonija je bila intimna i lepa, ali detalje ćemo zadržati za sebe."

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.