Stavljeno mi je do znanja da me njeni roditelji ne podnose Ša progovorio o SUSRETU sa Mioninom porodicom nakon rijalitija

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 08:47

"Stavljeno mi je do znanja da me njeni roditelji ne podnose" Ša progovorio o SUSRETU sa Mioninom porodicom nakon rijalitija

Strahuje da bi njihova veza mogla biti uništena.

Noćas su zadrugari tokom emisije "Pitanja gledalaca" pretresli glavne teme u Beloj kući. Jedno od pitanja je bilo upućeno Nenadu Aleksiću Ša, a odnosilo se na odnos Mione Jovanović sa roditeljima.

Svestan je da ga Mionini roditelji nisu prihvatili za zeta. Priznao je da ne planira da se sretne oči u oči sa njima odmah po izlasku iz rijalitija jer nemaju lepo mišljenje o njemu. Planira da pusti da "vreme odradi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoje", pa se možda jednog dana sastane sa njima.

- Da li ti Miona deluje kao neko ko je u stanju da se suprodstavi roditeljima zbog vaše veze? - glasilo je pitanje.

- Neko ko je umeo da ode u drugu državu na svoju ruku, živela je sama i pre toga. Mislim da na nju ne može niko da utiče, mislim da bi to kad bi rekla bila čupalica za nešto što sledi. Ja sam neko koga to mnogo remeti i stalno se vraćam na Novu godinu. Nakon svega što sam prošao i oporavio se, to me totalno saseklo. Ne volim ta okretanja leđa, hladnoću, to me demoliralo. Ako je uticalo na nju za Novu godinu kada su joj rekli par stvari, šta će biti tek kad izađe - rekao je Ša.

- U stanju sam da se suprotstavim, nisu bili ni za to da odem u drugu državu, pa sam otišla. Obilo se meni o glavu ili ne, ja to uradim ako želim. Ja ću ići kada izađem prvo sa njim, a onda ću otići kući - rekla je Miona.

- Mislim da nju nisu remetili roditelji, nego neke druge stvari. To joj ja zameram, ona nije jasna u svojim izlaganjima. Ona nikada nije na žustar način ustala i rekla njemu i obratila se. Malopre mi kaže o njemu (bivšem dečku) sve najlepše, a varao je - rekao je Ša.

- Ja sam jasno rekla da sam bila nesrećna jer sam bila usamljena, ali ne mogu da se hvatam za nešto što nije istina - rekla je Miona.

- Je l' misliš da ćeš posle rijalitija moći oči u oči kod njenih roditelja? - upitao je Milan.

- Neću, mislim da me ne gotive, i to veličanje bivšeg momka, meni je to nekako ne znam. Meni je automatski stavljeno do znanja da me ne podnose, to su njeni roditelji, mogu vremenom napolju ako bude sve okej između nas. Voleo bih da mogu normalno da sednem sa ljudima i da niko ne utiče na naš odnos. Mislim da ako poklekne na njihove reakcije, neću prihvatiti to, već ću smatrati nešto drugo kao razlog - rekao je Ša.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Srbija Danas/I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.