Statistika o novim albumima: Prijovićka POČISTILA Daru Bubamaru! (video)

Izvor: Svet, 24.Jun.2017, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Statistika o novim albumima: Prijovićka POČISTILA Daru Bubamaru! (video)

Dara Bubamara i Aleksandra Prijović izdale su albume u otprilike isto vreme. Kada su Daru pitali da li se plaši konkurencije, bahato je odgovorila kako je Prijovićka slatka i fino peva ali da je ona zvezda i da joj ne može ni prići.
Međutim, u praksi se pokazalo da Dara i te kako ima šta da nauči od svoje duplo mlađe koleginice.
Dara Bubamara je sa novim albumom žestoko podbacila. Iako ga je izbacila pre mesec dana sve njene pesme zajedno imaju 6.5 miliona pregleda. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Prijovićkin zbir je tačno tri puta veći. Njenih sedam pesama zajedno imaju 19 miliona pregleda. Treba napomenuti da je Dara izbacila pesme dve nedelje pre Aleksandre, što Prijovićkinu pobedu čini još ubedljivijom.
I nije ništa strašno to što je Dara objavila loš album koji publika nije prihvatila. Ali potcenjivati kolege koji imaju bolji i profesionalniji pristup poslu, a posle toga biti poražen je lekcija koju bi trebalo da nauči za ubuduće.
Poslušajte Aleksandrinu pesmu Testament koja je za sada najpopularnija sa istoimenog albuma:

Poslušajte pesmu Extravagantno koja je najpopularnija na Darinom albumu:

svetsvet

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.