Starlete dobile konkurenciju: Ovo su srpski starletani

Izvor: Scandal.rs, 04.Apr.2015, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starlete dobile konkurenciju: Ovo su srpski starletani

Devojke mlađe generacije ovo momke znaju sa svih mogućih slika iz klubova. Postali su popularni nakon mnogobrojnih veza sa manekenkama, starletama i pevačicama, a neki su se domogli i rijalitija. Ako ste mislili da starlete nemaju konkurenciju, prevarili ste se – starletani su najnoviji trend.

Vlada Vuksanović

Predstavlja se kao maneken, kome je šetanje po pisti hobi, dok studira ekonomiju. Poznat je kao bivši verenik Nataše Bekvalac, a pre nje su ga povezivali >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << sa Cecom, Jovanom Švonjom, Milenom Marić, Stanijom, Sunčicom Travicom, Aleksandrom Nakovom. Pobedio je u “Survajveru” 2012. godine, a onda mu se desila i ljubav sa Natašom Bekvalac. Snimio je brojne spotove, a najčešće su ga poredili sa Vilijamom Levijem.

Vlada Stanojević

Bavio se manekenstvom, ali je poznatiji kao inventar u svim mogućim klubovima u srpskoj prestonici, a najpoznatiji po prebijanju bivše partnerke Ana Marije Žujović. Vodio je i “Jutarnji program”, a epitet “starletana” opravdao je mnogobrojnim vezama. Poslednja njegova veza završena je skandalom sa batinama i krivičnom prijavom bila je sa fitnes – instruktorkom Anom Marijom Žujović.

Boris Stamenković

Takođe maneken. Ipak, više poznat po vezama i golotinji, nego uspesima na pisti. Student stomatologije popularnost stekao nakon golih slika za jedan magazin, učestvovanja u rijalitiju “Farma”, slika penisa tokom sajber seksa i veze sa Katarinom Grujić. Sa Vladom Stanojevićem drži kafanu u Beogradu.

Nikola Šoć 

I Crnogorci starletana za trku imaju! Mladi maneken, glumac, miljenik žena i zvezda Fejsbuka. U svoj CV upisao je imena brojnih lepotica, najviše manekenki. Učesnik “Survajvera” bio je u vezi sa Kristinom Bekvalac koja se neslavno završila. U “Budvi na pjenu od mora” glumi Boću, telohranitelja Sava Bačića.

Uroš Ćertić

Po profesiji kaskader, ali proslavio se učešćem u Velikom bratu. Muvao se sa, obratite pažnju na spisak: Avom Karabatić, Sorajom, nekadašnjom modelsicom Sindi sa Sanjom Dimitrijević, učesnicom Prvog glasa Srbije. Od svih ovih cica najviše je izdržao sa Sindi, sa kojom je i dalje u dobrim odnosima. Dakle, iako je snimao film sa Pirsom Brosnanom, daleko je poznatiji po muvanju sa ovim cicama, rijalitiju, partijanju i mnogobrojnim tetovažama.

Milan Lola Smiljanić

Sina bivšeg fudbalera Branka Smiljanića su na pijedestal uzdigle veze sa gotovo svim lepoticama u našoj zemlji. Manje je poznat po uspesima u fudbalu, ali je zato i te kako zapažen kao momak koji ostavlja devojkama broj telefona na novčanicama od 500 evra u klubovima. Kroz njegov krevet projurile su misice, modeli, starlete, voditeljke, ali se nijedna nije zadržala dovoljno dugo da osvoji srce ovog neutešnog mladića.

Željko Rstović

Srpski preduzetnik, koji je u medije dospeo zahvaljujući vezi i raskidu sa folk pevačicom Vesnom Zmijanac. Od tada je glavna tema tabloida koji se dalje interesuju za njegov svakodnevni, ali i ljubavni život. Mnogi se pitaju čime je zaslužio titulu starletana, ali njegovo pojavljivanje bez konkretnog razloga za to daje odgovor.

Ivan Marinković

Gospodin koji je dobio parče slave u medijima zbog propalog braka sa Gocom Tržan. Nakon toga ulazi u “Farmu”, a potom se provlači po medijima bez ikakvog razloga.

Bane Janković

Maneken, menadžer, bivši dečko, sadašnji dečko i tako u nedogled. Učesnik “Farme”, koja mu je donela i ljubav, Katarinu Živković, sa kojom se i verio, a nakon četiri godine veze su raskinuli.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.