Stanje Teodore Balzak KRITIČNO: Srce nije u redu, bubrezi mogu svakog trena da otkažu...

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 22:55

Stanje Teodore Balzak KRITIČNO: "Srce nije u redu, bubrezi mogu svakog trena da otkažu..."

Rijaliti zvezda u lošem zdravstvanom stanju, a lekari će učiniti sve što mogu.

Učesnica rijalitija "Elita", Teodora Radoičić, hitno je napustila "Elitu" zbog narušenog zdravstvenog stanja.

Teodora Balzak je naglasila da joj rezultati koje je dobila ubrzo nakon lekarskog pregleda nisu dobri, a ovonedeljni vođa Marko Đedović pročitao je pismo produkcije u kojem je izrečena konačna odluka o starletinom boravku u Beloj kući.

- Ovim želimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zvanično da vas obavestimo da je tim naših lekara doneo odluku da Teodora zbog zdravstvenih problema koje ima mora da napusti rijaliti. Teodora mora što pre biti podvrgnuta lečenju koje nije moguće obavljati u okviru "Elite", zato su lekari koje je produkcija odredila da donesu odluku izneli ovakav stav. Teodora, sada se pozdravi sa svima i napusti "Elitu", pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo.

Teodora se oprostila sa svim ukućanima i napustila velelepno imanje u Šimanovcima, a mediji su stupili u kontakt sa njom, te je otkrila kako se trenutno oseća i šta se sve dešavalo od kako je izašla iz rijalitija.

- Iskreno, baš sam loše. Više stvari je odjednom. Početak je bila ta štitna žlezda, onda su otkrili da mi srce nije ok, da imam tahikardiju, a onda su provalili da mi nije u redu nadbubrežna žlezda i sutra imam razna ispitivanja. Ujutru idem u bolnicu da radim neki specijalni test. Moram da idem i na ultrazvuk stomaka, kortizol mi nije dobar i krvna slika mi je loša. Ne mogu da verujem šta me je sve snašlo. Ja sam iza sebe imala četiri stresne godine. Bio je doktor kod mene pre dva sata i rekao mi je da je baš loša situacija i da bubrezi bukvalno mogu sutra da mi otkažu. Meni je počela i kosa da opada, glava i noge mi otiču i mnoge druge stvari i eto, ne znam šta da kažem - rekla je Teodora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

HITNO pismo produkcije - ONI moraju da NAPUSTE kuću, pred učesnicima nimalo laka odluka

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023, 17:42

Učesnici "Elite" našli su se pred novim zadatkom. Veliki šef ih je obavestio da donesu odluku koji ljubavni parovi će biti novi članovi kuće Odabranih...Veliki šef poslao je novo pismo na adresu Bele kuće, te ga je ovonedeljni vođa Marko Đedović pročitao cimerima...U pismu je pisalo da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.