Stanislav rekao Mioni INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA Majka ti je rekla da si... Opšta pometnja u Eliti

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 13:22

Stanislav rekao Mioni INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVETA "Majka ti je rekla da si..." Opšta pometnja u "Eliti"

Teška sudbina mlade pevačice.
Miona Jovanović od samog početka sumnja u reči bivšeg dečka Stanislava Krofaka kada je u pitanju njena porodica i njihov međusobni kontakt dok je ona u rijalitiju. Jovanovićeva čak ni ne sluti da je Stanislav priložio sve prepiske, kako bi dokazao istinu.
Međutim, tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca", Stanislav je otkrio koliko je Mionina majka razočarana zbog njene veze sa Nenadom Aleksićem Ša, a ovo priznanje izazvalo je totalnu pometnju u Beloj kući, očekivano.
Krofak je priznao sve detalje kontakta sa porodicom Jovanović, a čini se da Miona više ni ne pokušava da sakrije kajanje zbog ulaska u vezu sa Ša, koji joj svakodnevno pravi scene....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.