Stanislav je GURNUO, ona krenula da PADA niz stepenice: Jeziv sukob usred noći - kamera sve snimila (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 11:21

Stanislav je GURNUO, ona krenula da PADA niz stepenice: Jeziv sukob usred noći - kamera sve snimila (VIDEO)

Pokušao da je zaustavi da uđe u prostoriju.

Bivši dečko Mione Jovanović, Stanislav Krofak, se nedavno uselio na velelepno imanje u Šimanovcima. Od tog momenta Nenad Aleksić Ša ne prestaje sa izlivima ljubomore.

Ša prati svaki Mionin korak, a iznerviralo ga je kada je primetio da ona upućuje poglede bivšem dečku. Reper je zabrinut da će se Mioni vratiti emocije i da će se pomiriti sa Stanislavom.

Ša i Miona su ga mesecima unazad spominjali u rijalitiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa je bilo očekivano da će dobiti ponudu produkcije da uđe u "Elitu". Sada kada je postao deo javnog sveta, počele su da se pojavljuju informacije o njegovom životu pre rijalitija.

Stanislav je tokom jednog svog izlaganja u Beloj kući istakao da ne podnosi ljubomoru u vezi i da odmah prekida odnos kada vidi neke "signale" posesivnosti koji mu se ne dopadaju. On je tom prilikom izjavio da nikada nije bio nasilan prema ženi i da nikada nije podigao ruku na lepšu polovinu, već je sve situacije rešavao razgovorom i mirnim putem.

Sada se na Jutjubu pojavio snimak koji je pokrenuo lavinu komentara. Snimak je zabeležila nadzorna kamera ispred stana u kom je navodno Krofak boravio. Ispred stana se pojavila jedna žena koja mu je zvonila na vrata, dok se druga krila kod kapije. Korisnici društvenih mreža tvrde da je Stanislav na snimku iako nije poznato da li je ovaj snimak namontiran.

Kada je Stanislav otvorio vrata i ta druga devojka je ušla u dvorište i stala ispred stana kako bi se suočila sa njim. Tada se desio sukob među njima. Kamera nije snimila tonski zapis, pa nije poznato o čemu su razgovarali i zbog čega su se svađali.

Oni su se raspravljali na pragu stana, a kada je Stanislav pokušao da uđe u stan, devojka je krenula za njim. On ju je odgurnuo u nameri da je spreči da uđe. Držao ju je za ruku i sprečavao je da uđe na njegov posed. Ona je krenula da pada niz stepenice, a on ju je uhvatio za ruku i zadržao je.

Nastavljali su da se raspravljaju, a onda je Stanislav uzeo telefon i pozvao je nekog.

- Ludača, pokušava nasilno da ušđe u njegov stan; Koliko vidim da je dotična pokušala da uđe u stan nepozvana; Šta je tu strašno? Devojka je htela da uđe u njegovu kuću, on joj nije dozvolio i pozvao policiju. Tako se to radi - samo su neki od komentara ispod videa.

Snimak ovog sukoba pogledajte klikom OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.