Stanislav PRETIO Ša pre ulaska u Elitu: Nenadov otac razvezao, pa otkrio Mnogo se uzdiže taj lik

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 15:52

Stanislav PRETIO Ša pre ulaska u "Elitu": Nenadov otac razvezao, pa otkrio "Mnogo se uzdiže taj lik"

Razjasnio sve.

Aktuelnim učesnicima "Elite" i ljubavnom paru Mioni Jovanović i Nenadu Aleksiću Ša od sinoć više ništa nije isto, s obzirom na to da se u Belu kuću uselio Mionin bivši dečko Stanislav Krofak, koji se tom prilikom pri samom ulasku odmah suočio sa Aleksićem.

Naime, on se odmah suočio sa Aleksićem, te je tom prilikom poželeo da isteraju sve na čistac, s obzirom na to da je već mesecima unazad, Stanislav glavna tema njihovih sukoba, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a milioni gledalaca netremice su gledali ovaj sukob.

U samom nastavku, Ša je odmah po dolasku u pušionicu zabranio Jovanovićevoj svaki kontakt sa Stanislavom, tj. ukoliko bude imala bilo kakav kontakt sa njim, pa čak i zajednički kadar, kako kaže, raskinuće. Ono što smo uspeli da ispratimo, a što očigledno reper nije uhvatio, jeste Mionin pogled i osmeh koji je uputila Stanislavu dok su sedeli za crnim stolom.

S tim u vezi, Pink.rs stupio je u kontakt sa Zoranom Aleksićem, poznatijim kao Kizom, ocem Nenada Aleksića Ša, koji je prokomentarisao aktuelnu situaciju i dešavanje u "Eliti".

- Žao mi je što se sada mnogo uzdiže taj lik, a ponosan sam što se Nenad drži svog stava i što se sada vidi ko mu je tamo glumatao drugara. Sada je ovaj divan ,meni je jedino bitno da Nenad ostane ovako odlučan i sa pravom nepoverljiv. Da se izvinjava, a za jazavac i da će se kada ga vidi, izvinjavam se ali ovako mi nije okej da komentarišem. A za njihov opstanak vreme će brzo pokazati, prognozer nikada nisam bio - istakao je Kiza na samom početku

Na pitanje da li treba Ša da se izvini Stanislavu, kako je Krofak zahtevao, rekao je:

- Naravno da ne treba da se izvinjava, kada mu on to onako traži ,a usput mu je napolju pretio.

Aleksićev otac komentarisao je i Nenadove namere i osećanja koja proživljava od Stanislavovog dolaska u Belu kuću.

- Nenad je uvek iskren i njegove reakcije su takve da ne razmišlja šta će ko da misli, ne kalkuliše, sada se tako oseća i daj bože da ostane tako...I sve je sinoć jasno rekao, tako da se u potpunosti sa njim slažem - zaključio je Aleksić za Pink.rs.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Pink.rs/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.