Stanislav Krofak se OBRATIO nakon ŠOKANTNOG SAOPŠTENJA: Tiče se njegovog napuštanja Bele kuće - Ša LIKUJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 08:53

Stanislav Krofak se OBRATIO nakon ŠOKANTNOG SAOPŠTENJA: Tiče se njegovog napuštanja Bele kuće - Ša LIKUJE

Na iznenađenje mnogih

Žana Đorđević u emisiji "Izbor potrčka" izabrala je sve osobe koji će ići u sobu za izolaciju, a na veliko razočaranje takmičara, a sigurno i publike ona nije imala hrabrosti da izabere Mionu Jovanović i Stanislava Krofka, što je izazvalo burne reakcije.

Žana je z potrčke izabrala Teodoru Delić i Nemanju Gačića.

- Ko je očekivao da će postaviti Stanislava i Mionu, a ne nekog drugog? - pitao je Milan.

- Pa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << niko, ona ne sme to da uradi ipak je dobra sa Ša, ja sam mislio da će da posluša Miljanu ali ipak nije, time dokazuje da nema svoje mišljenje. Verujem da će kad tad doći do toga, ali znamo da je Žana dobra sa Ša i da im je prijatelj tako da je razumem - rekao je Munja.

- Ja ne mislim da je Žana nešto smela ili nije da uradi, jednostavno to nije htela, ima svoje razloge, ne mislim da nije smela, samo pazi na svog prijatelja - dodao je Đedović.

Reklo bi se da je Ša pao kamen sa srca i da likuje što ipak Miona neće sa Stanislavom napustiti Belu kuću i otići u izolaciju.

- Je l' si očekivao da ćeš večeras ići u izoalciju? - upitao je Milan.

- Nisam očekivao da ću odma zato što su njih dvoje dobri - rekao je Stanislav.

Brojni komentari nizali su se ispod video klipa o ovom događaju, a publika nije mogla da sakrije razočaranje jer Žana nije priredila uzbuljivu nedelju u izolaciji bivših partnera Mione i Stanislava, jer mnogi priželjkuju da vide kako bi njih dvoje ponašali, kao i da li bi obavili razgovor, za koji mnogi smatraju da treba da se desi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Društvene mreže/Preneo:A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.