Izvor: Scandal.rs, 17.Maj.2019, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija već dogovorila narednu sezonu Zadruge: Tražila 50.000 evra i jedan uslov! Sve želje su joj ispunjene!

Stanija Dobrojević je već dogovorila učešće u narednoj sezoni rijalitija. Tako ona ulazi u Zadrugu 3 i to za honorar od 50.000 evra! – Produkcija uveliko planira treću sezonu Zadruge, koja bi trebalo da počne u septembru. Stanija je tražila čak 50.000 evra da se po drugi put nađe na imanju u Šimanovcima. Pošto produkcija veruje The post Stanija već dogovorila narednu sezonu Zadruge: Tražila 50.000 evra i jedan uslov! Sve želje su joj ispunjene! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ZADRUGA 2 SE JOŠ NIJE ZAVRŠILA, ALI... Otkriveno ko je prva učesnica sledećeg rijalitija i dobija BASNOSLOVNU CIFRU

Izvor: Blic, 18.Maj.2019, 11:43

Iako "Zadruga 2" još uvek nije gotova, poznato je da "Zadruga 3" kreće u novoj sezoni Pink televizije. Stanija Dobrojević ulazi u "Zadrugu 3" za čak 50.000 evra!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.